Díjazottak 2020

A 2020. évi Szakképzési Díj nyertesei

2020. március 12-én hirdették ki a DUIHK 2020. évi Szakképzési Díjának győzteseit. A három díj-kategóriában a következő vállalatok és szervezetek vehették át a kitüntetést:

– MOTIVÁCIÓ kategóriában:
Audi Hungaria Zrt., Győr, az „Élményalapú pályaorientáció vállalati környezetben – szakmai orientációs tábor és nyílt nap a pályaválasztás előtt álló, 7. és 8. osztályos tanulók számára” nevű projektért.

– KOOPERÁCIÓ kategóriában:
Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Székesfehérvár a „Pályára állunk – SNI (enyhe értelmi fogyatékos és autizmussal élő) fiatalok nyílt munkaerő-piaci integrációjának komplex támogatása” nevű projektért.

– INNOVÁCIÓ kategóriában:
Budapesti Műszaki SZC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma a „Digitális témahét a Petrikben: WorkIT” nevű projektért.

- A hét független szakértőből álló Bíráló Bizottság odaítélt egy Különdíjat is:
Pécsi SZC Pollack Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, a „Méregkeverés mesterfokon – vegyész beiskolázási program” és a „Lépj egy szinttel feljebb a festő szakmában!” c. projektekért.

Ugrás a képgalériához

A jelöltek ismertetése